(SASTAVI) Zvezda juri pobedu sa DEBITANTOM u timu

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2021, 18:17

(SASTAVI) Zvezda juri pobedu sa DEBITANTOM u timu

Susret počinje u 19 časova.

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju Spartaku u trećem kolu Superlige Srbije (meč počinje u 19 časova). Dolaze crveno-beli u dobrom raspoloženju na ovaj meč budući da su uspeli da se kvalifikuju u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto su u sredu sa 5:0 savladali Kairat na "Marakani".

Veliko izneđenje je pripremila Zvezda. Milan Borjan neće stajati na golu šampiona Srbije, a neće biti tu ni njegova zamena Zoran Popović. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dejan Stanković odlučio je da na gol stavi bonus igrača, pa je šansu protiv “plavih golubova” dobio mladi Miloš Gordić.

On će tako zvanično da debituje u prvom timu Crvene zvezde.

Evo za koje sastave su se odlučili treneri Vladimir Buač i Dejan Stanković:

SPARTAK: Dujmović – Šimura, Bogićević, Ivančević, Milošević – Dunđerski, Hristić, Maričić, Srećković, Tufeigdžić – Bijelović.

CRVENA ZVEZDA: Gordić – Gajić, Pankov, Babić, Rodić – Krstičić, Kanga, Ivanić, Katai, Ben – Dioni.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Aura Ruiz, bivša devojka Hesea Rodrigeza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.