(SASTAVI) VELIKE ROKADE: Savo napravio značajne PROMENE! Evo za koje se igrače odlučio za meč sa Javorom

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2020, 19:18

(SASTAVI) VELIKE ROKADE: Savo napravio značajne PROMENE! Evo za koje se igrače odlučio za meč sa Javorom

Crno-beli dočekuju Ivanjičane.

Fudbaleri Partizana u trećem kolu Superlige Srbije dočekuju Javor. Posle neočekivanog poraza u Raškoj od Novog Pazara, trener crno-belih Savo Milošević odlučio je da napravi određene rokade u startnoj postavi.

Za razliku od prethodnih mečeva, u timu nema Birbasa Natha, šef struke Parnog valjka odlučio je da "ohladi" iskusnog Izraelca, koji je bio vidno revoltiran dešavanjima na poslednjem duelu sa Pazarcima. Osim njega, na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << klupi su ostali Ostojić, Urošević i Miletić, koji su izgubili mesto startera.

Trener crno-belih Milošević na teren je poslao sledeću jedanaestoricu: Popović – Lutovac, Vitas, Banjak, Brežančić – Zdjelar, Šćekić – Stevanović, Suma, Asano – Sadik. Šansu sa klupe čekaće: V. Stojković, D. Stojković, L. Pavlović, Ivanović, Ostojić, Čolić, Urošević, Miletić, Jović, Matić i Smiljanić.

Pravdu će deliti Zoran Široki, a pomagaće mu Goran Stanojević i Miloš Karadžić.

Partizan ima 12 uzastopnih pobeda nad Ivanjičanima, poslednji put slavili su na istom mestu rezultatom 6:2, a jedini put Javor je ostao neporažen na istom mestu 2013. godine, kada su mreže mirovale u Humskoj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.