(SASTAVI) TREĆI MEČ - I TREĆA RAZLIČITA POSTAVA: Vidite Piksijevih 11 za Azerbejdžan - novi ŠTOPER, novi GOLMAN

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2021, 16:47

(SASTAVI) TREĆI MEČ - I TREĆA RAZLIČITA POSTAVA: Vidite Piksijevih 11 za Azerbejdžan - novi ŠTOPER, novi GOLMAN

Promešao.

Došao je dan za možda i glavni meč, te prvi ispit zrelosti Piksija kao selektora. Protiv Irske je bilo vatreno krštenje, protiv Portugala samo odigrati svim srcem, a sad je Azerbejdžan (18 časova) na redu i tu nema dileme šta jedino dolazi u obzir - trijumf.

Crna Gora otvorila je kvalifikacije za Mundijal pobedama nad Letonijom i Gibraltarom, i nada se da bi večeras (20.45) mogla da savlada Norvešku u Podgorici i uzme maksimalnih devet bodova iz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tri kola. Kvota na keca je 4,60, na dvojku 1,80, a na iks 3,60. Pogedajte sve kvote kladionice MOZZART za Crna Gora - Norveška.

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi i ranije je najavio da će voditi računa o fizičkom stanju igrača, te da će kombinovati sastav iz meča u meč.

On se ovoga puta odlučio da na teren istrče sledeća jedanaestorica.

SRBIJA: - Rajković (G) - Spajić, S. Mitrović, Pavlović - Radonjić, Maksimović, Gudelj, Kostić, Tadić, Milinković-Savić - A. Mitrović

Klupa: Dmitrović (G), Nikolić (G), Petković, Ilić, Jović, Živković, Krstičić, Lukić, Vlahović, Ristić, Đuričić, Grujić

AZERBEJDŽAN: Magomedalijev (G) - Medvedev, B. Huseinov, Badalov, Krivocjuk - A. Huseinov, Mahmudov, Ibrahimli, Salahli - Nurijev, Gohrbani

Објава коју дели Football Association of Serbia (@fudbalskisavezsrbije)

Pravdu će deliti sudija Roj Reinšrajber iz Izraela.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.