SASTAVI: Stanković sa velikim iznenađenjem u špicu protiv Javora

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2021, 14:06

SASTAVI: Stanković sa velikim iznenađenjem u špicu protiv Javora

Meč počinje u 15 časova

Javor od 15 časova dočekuje Crvenu zvezdu u jednom od derbija 31. kola Superlige Srbije u fudbalu.

Atletiko je i dalje prvi u Primeri, ali mora da se uozbilji, ako ne želi da izgubi titulu u finišu prvenstva. Večeras (21.00) gostuje Betisu, a kvota na dvojku je čak 2,50. S druge strane, kvota na keca, kao i na iks, je 3,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Betis - Atletiko Madrid.

Ivanjičani su se pokazali kao tvrd >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << orah lideru, pošto su jesenas sačuvali mrežu na stadionu “Rajko Mitić” (0:0).

Crveno-beli su pobedom nad Partizanom praktično osigurali novu šampionsku titulu, ali im za matematičku overu nedostaje da osvoje 12 bodova u narednih osam kola. Javor se bori za opstanak i trenutno ima četiri boda više od najbolje plasiranog tima iz zone ispadanja. Ivanjičani su u odličnoj formi, u seriji od četiri meča bez poraza. Sa druge strane, Zvezda poslednji put u prvenstvu Srbije nije slavila baš protiv današnjeg rivala, što znači da ima 18 trijumfa zaredom.

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković odlučio se da u Ivanjici izvede na teren sledeći sastav: Borjan, Gajić, Pankov, Milunović, Rodić, Petrović, Katai, Kanga, Ivanić, Ben, Krstović.

Dakle, veliko iznenađenje u špicu! Na klupi su ostali stranci Seku Sanogo i Filipo Falko.

Strateg Javora Igor Bondžulić izabaro je ovih 11 fudbalera za duel sa Beograđanima: Velimirović, Jevremović, Ostojić, Pavišić, Jevtić, Dukure, Maričić, Šćepanović, Nikolić, Ilić, Luković.

Поштовани пратиоци, добро дошли на стадион Јавора, где ће данас одмерити снаге екипе са најдужим низом без пораза уочи 31. кола.

У последња два дуела није било победника, а Јавор јe једина српска екипа која у сезони на Маракани није примила гол. Љуљај!

#LjuljajJavore #JAVCZV pic.twitter.com/yOlTbuyNhv

— ФК Јавор Матис (@FKJavorMatis) April 11, 2021

Utakmicu će voditi sudija Lazar Lukić, pomagaće mu  Dragan Bogićević i Bojan Banović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.