STANOJEVIĆEV EKSPERIMENT ZA SOČI: Crno-beli PROMEŠALI karte u Novom Pazaru (SASTAVI)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2021, 20:08

STANOJEVIĆEV EKSPERIMENT ZA SOČI: Crno-beli PROMEŠALI karte u Novom Pazaru (SASTAVI)

Meč počinje u 21 čas.

Fudbaleri Partizana u 4. kolu Superlige Srbije gostuju na stadionu pored Jošanice, ekipi Novog Pazara (21).

Sjajno je Partizan otvorio sezonu, a u četvrtak je remizirao na gostovanju Sočiju i napravio dobru poziciju za prolaz dalje u Evropi, pa pun samopouzdanja večeras (21.00) gostuje Novom Pazaru. Kvota na dvojku je 1,30, a na kombinazziju 2&3+ 1,67Pogledajte sve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kvote kladionice MOZZART za Novi Pazar - Partizan.

Izabranici Aleksandra Stanojevića su sjajno otvorili šampionat, sa maksimalnim učinkom u prethodna tri kola i bez primljenog gola (10:0).

Za večerašnji duel, koji će ujedno predstavljati i "generalku" Parnog valjka pred utakmicu sezone protiv ruskog Sočija (četvrtak, 21) u revanšu 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, trener Aleksandar Stanojević odlučio je da na teren pošalje sledeću jedanaestoricu:

(4-2-3-1) Popović - Lutovac, Saničanin, Vujačić, Urošević - Zdjelar, Natho - Jojić, Terzić, Pantić - Gomeš.

Za Novi Pazar će igrati (4-3-3): Ostojić – Vlajković, Kovačević, Pavišić, Joksimović – Delimeđac, Bacanović, Kojičić – Ratković, Dimić, Aganspahić. Trener: Milan Milanović.

Evidentno da je Stanojević odlučio da odmori pojedine fudbalere, budući da ih već za četiri dana čeka mnogo važniji ispit protiv petoplasiranog kluba ruske Premijer lige u prošlom prvenstvu.

Za razliku od poslednjeg superligaškog meča Parnog valjka, u timu nema Živkovića, Ostojića, Šćekića, Jovića i Holendera. Kao što je bilo i očekivano, Sejduba Suma će utakmicu početi sa klupe za rezervne igrače.

Glavni sudija je Miloš Milanović iz Ćuprije, pomagaće mu Novosađani Svetozar Živin i Milan Šutulović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan ubedljivo slavio u Novom Pazaru

Izvor: RTS, 08.Avg.2021

Fudbaleri Partizana savladali su sa 4:1 u gostima ekipu Novog Pazara u meču četvrtog kola Superlige Srbije. . Linglong Superliga Srbije, četvrto kolo:.Petak:.Radnički KG - Radnik 0:1.Crvena zvezda - Napredak 1:0.Subota:.Mladost - Spartak 1:2.Metalac - Proleter 3:0.Nedelja:.Kolubara...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.