(SASTAVI) STANKOVIĆ U GARDU PROTIV NEMACA: Vidite Zvezdinih 11 za Hofenhajm! A s druge strane - čeka ih SRPSKI reprezentativac

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2020, 19:42

(SASTAVI) STANKOVIĆ U GARDU PROTIV NEMACA: Vidite Zvezdinih 11 za Hofenhajm! A s druge strane - čeka ih SRPSKI reprezentativac

Pravdu deli španski sudija Alehandro Ernandez.

Prvi put od početka sezone, praktično od decembra prošle godine i poslednje runde Lige šampiona, fudbaleri Crvene zvezde neće se naći u ulozi favorita.

Zvezda otvara takmičenje u Ligi Evrope gostovanjem Hofenhajmu (21.00), ekipi koja igra ubitačan fudbal. I jedni i drugi su oslabljeni zbog virusa korona, a što se kvota tiče, kec je 1,57, iks 4,00, a dvojka 6,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Hofenhajm >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - Zvezda.

Žreb je tako namestio, prvi meč u L grupi Lige Evrope tim Dejana Stankovića odigraće na najtežem gotovanju, ekipi Hofenhajma (večeras, 21.00).

Nemački poredstavnik jeste ušao u takmičenje iz trećeg šešira, ali je start sezone u Bundesligi bio za svako poštovanje. Ekipa Sebastijana Henesa ima doduše "samo" šest bodova u četiri runde, ali je na impresivan način nadigrala prvaka Evrope Bajern, 4:1. Posle toga su usledili porazi od Ajntrahta i Dortmunda i nema sumnje da će domaćin iz svih oružja napasti crveno-bele, čak i bez zaraženog golgetera Andreja Kramarića.

Zato se Dejan Stanković odlučio za malo defanzivniji sastav sa tri štopera:

- Borjan (G), Eraković, Degenek, Milunović, Gajić, Rodić, Nikolić, Sanogo, Katai, Spiridonović, Falćineli.

Stankovićev kolega Sebastijan Henes na teren izvodi sledeći tim:

- Bauman, Akpoguma, Vogt, Poš, Rudi, Sesenjon, Griliš, Baumgartner, Gaćinović, Dabur, Belfodil.

Kvota da će Zvezda proći grupu i igrati na proleće u Evropi je 2,50, dok je kvota da će završiti na prvom mestu u grupi 6,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za učešće Zvezde u Ligi Evrope.

Pogledajte rezultate

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.