(SASTAVI) STANKOVIĆ SA JEDNIM IZNENAĐENJEM NAPADA BRAGU: Ovo je Zvezdinih 11 za PREMIJERU u Ligi Evrope

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2021, 17:43

(SASTAVI) STANKOVIĆ SA JEDNIM IZNENAĐENJEM NAPADA BRAGU: Ovo je Zvezdinih 11 za PREMIJERU u Ligi Evrope

Pravdu deli Džon Biton iz Škotske.

Fudbaleri Crvene zvezde na premijeri u "B" grupi Lige Evrope dočekuju portugalsku Bragu.

Sudar dva najveća favorita za prvo mesto u grupi. Crvena zvezda je blagi favorit sa kvotom 2,15 pošto kod kuće nije izgubila još od Bajerna. Dupla šansa 1X vredna je kvote 1,31. Pogledajte sve Mozzart kvote za meč Crvena zvezdaBraga.

Posle >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sjajnih partija u kvalifikacijama, srpski šampion će pokušati da obezbedi evropsko proleće u konkurenciji Portugalaca, danskog Midtjilanda i bugarskog Ludogoreca.

Trener crveno-belih Dejan Stanković odlučio je da Bragi suprostavi sledeći sastav: Borjan - Rodić, Dragović, Degenek, Gobeljić - Sanogo, Kanga - Ivanić, Katai, Ben - Živković.

Za Bragu će igrati: Mateus - Fabijano, Tormena, Oliveira, Leiter - Mineiro, Murati, Galeno - Jazon, Horta, Ruiz.

Utakmica na stadionu "Rajko Mitić" počinje u 18.45, a pravdu će deliti Džon Biton iz Škotske.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LIGA EVROPE: Zvezda SRUŠILA Bragu, Rodić i Katai VODE crveno-bele ka evropskom proleću (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2021

Sjajan meč na Marakani...Ako se po jutru dan poznaje, Crvenoj zvezdi se smeši evropsko proleće. Iako je još rano za prognoze, igra koju su izabranici Dejana Stankovića pružili u duelu sa Bragom, uliva samopouzdanje srpskom šampionu, uoči predstojećih mečeva protiv bugatskog prvaka Ludogoreca...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Zvezda slomila Bragu i zauzela prvo mesto u grupi

Izvor: RTS, 16.Sep.2021

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Bragu sa 2:1 u prvom kolu grupne faze Lige Evrope. . Zvezda nije odigrala odličnu utakmicu, namučila je i sebe i navijače na tribinama, ali došla je do tri boda na startu nove sezone u Ligi Evrope...Braga je hrabrije ušla u meč i...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.