(SASTAVI) STANKOVIĆ OZBILJNO IZMEŠAO EKIPU: Da li je ovo poslednja šansa za Dionija?

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2021, 17:59

(SASTAVI) STANKOVIĆ OZBILJNO IZMEŠAO EKIPU: Da li je ovo poslednja šansa za Dionija?

Crveno-beli napadaju "Real sa Nišave".

Fudbaleri Crvene zvezde od 18 časova i 45 minuta dočekuju ekipu Radničkog iz Niša na stadionu "Rajko Mitić" u okviru 14. kola Superlige Srbije. Izabranici Dejana Stankovića će pokušati da nakon goleade u Lazarevcu protiv Kolubare u domaćem šampionatu i remija sa Midtjilandom u Ligi Evrope nastave seriju pozitivnih rezultata.

Inter je prošle sezone prekinuo surovu dominaciju Juventusa i ne planira da mu dopusti da se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vrati na tron. Ali Stara dama je posle očajnog starta zaređala četiri pobedu u Seriji A i spremno čeka Derbi Italije. Kvota na keca je 2,25, na iks 3,50, a na dvojku 3,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter - Juventus.

Popularni Mister je odličio da na megdan "Realu sa Nišave" pošalje sledeći sastav:

Borjan (G) - Gajić, Pankov, Dragović, Rodić - Krstičić, Stanić - Ben, Falko, Ivanić - Dioni.

Radnički će do iznenađenja probati da stigne sa ovih 11:

Kahriman - Aksentijević, Stevanović, Vujadinović, Stanković - Pejović, Kovačević - Duronjić, Mitrović, Mičibuči - Škrbić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.