(SASTAVI) SA DVE UDARNE IGLE: Stankovićeva postava za Čukarički JE LUDILO! Na sve ili ništa

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2022, 17:05

(SASTAVI) SA DVE UDARNE IGLE: Stankovićeva postava za Čukarički JE LUDILO! Na sve ili ništa

Vrlo, vrlo ofanzivno.

FK Crvena zvezda igra protiv Čukaričkog u uvodnom kolu prolećnog dela Superlige Srbije.

Uoči starta drugog dela sezone i utakmice protiv Čukaričkog trener fudbalera Crvene Zvezde Dejan Stanković kaže: "Biće teško ostvariti svih 16 pobeda, ali nije nemoguće".

- Tako ćemo se spremati, kao što sam rekao na našem okupljanju, svaki dan smo o tome pričali i na takav način smo se i pripremali. Odradili smo jedne od najboljih priprema >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << otkad sam u klubu, sa tog aspekta momci su spremni i u glavi i fizički - rekao je Stanković uoči današnjeg nastavka Superlige. Zvezda počinje drugi deo sezone sa pet bodova minusa u odnosu na rival, a Stanković ističe da će svaka utakmica biti kao finale.

On se opredelio za ovaj sastav:

Borjan - Pićini, Eraković, Dragović, Rodić - Kanga, Sanogo, Ivanić - Katai - Pavkov, Ohi

Trener gostiju Saša Ilić izvodi naredne fudbalere:

Petrović, Stevanović, Rakonjac, Mijailović, Čolović, Drezgić, Šapić, Ndiaje, Kovač, Roganović, Lukić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.