SASTAVI: Piksi spremio specijalno iznenađenje za Kamerun - napravio dve promene u startnih 11

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2022, 11:00

SASTAVI: Piksi spremio specijalno iznenađenje za Kamerun - napravio dve promene u startnih 11

Meč počinje u 11 časova.

Vreme je da se pokaže klasa. Fudbaleri Srbije u drugom kolu G grupe Svetskog prvenstva igraju protiv Kameruna.

Prostora za ispravke je sve manje, pa duel sa afričkom selekcijom u dobroj meri ima epitet odlučujućeg. Istina, i remi protiv Kameruna ostavlja Orklove u trci za plasman u nokaut fazu, ali je jasno da bi osvojena tri boda u današnjem meču legla izabranicima Dragana Stojkovića kao bronhi. Da se lakše diše uoči poslednjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << meča grupe sa Švajcarskom.

Harizmatični predvodnik nacionalnog tima odlučio je da izvede sledećih 11 igrača na travu stadiona "Al Džanub". Dve su promene u odnosu na meč sa Brazilom, od početka će igrati Filip Kostić i Nemanja Maksimović, koji je iznenađenje selektora.

SRBIJA: Vanja Milinković-Savić, Milenković, Veljković, Pavlović, Lukić, Maksimović, Živković, Kostić, Sergej Milinković-Savić, Tadić, Mitrović.

Kamerun će igrati u sastavu: Epasi - Fai, Kasteljeto, Nkulu, Tolo - Kunde, Hongla, Angisa, Toko Ekambi, Mbuemo - Čupo Moting.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.