(SASTAVI) NEMA GLAZERA, ALI TU NIJE KRAJ: Milojević napravio interesantan izbor na prolećnoj premijeri

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2024, 16:29

(SASTAVI) NEMA GLAZERA, ALI TU NIJE KRAJ: Milojević napravio interesantan izbor na prolećnoj premijeri

Zanimljiv odabir novog/starog trenera.

FK Crvena zvezda u prvom meču prolećnog dela prvenstva Srbije igra protiv Voždovca.

Meč je po planu u 16 časova i 30 minuta, a dan ranije je novi-stari strateg Zvezde Vladan Milojević pričao o protivniku.

- Dobro smo iskoristili vreme zajedno, pripreme su bile uspešne. Imali smo lepe uslove. jedini problem je što smo imali igrače na Afričkom i Azijskom kupu. Uradili smo sve što smo zacrtali. Svakako je trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << više vremena, ali su momci uradili ono što smo želeli. Svesni smo stanja na tabeli, velikih očekivanja i svega što se dešavalo ove sezone, da rezultati nisu bili na zavidnom nivou i igrači željno isčekuju početak. Da pokažemo kvalitet i da se upustimo u veliku borbu do kraja. Nijedna utakmica neće biti laka, ali sam optimista - počeo je Milojević, pa se dotakao Voždovca.

- U goste nam dolazi neugodan rival, možda od svih, sem večitog rivala, koji najmanje leži Zvezdi. Dva puta su nas dobili, i one godine na Krovu i sada u prvom delu, Imamo motiva, to je ekipa koja u kontinuitetu ima izgrađen stil igre. Znaju da igraju, puno su motivisani, očekuje nas težak meč. Neće biti utakmica kao prošle godine. Očekujem da mi od starta budemo pravi, nemamo pravo na kiks, moramo od prvog minuta da krenemo da igramo na maksimumu. Nikad ne možete da znate u fudbalu, ali nema više prava na grešku.

Da li će biti emocija na prvom meču u povratku na klupu voljenog kluba?

- Svesni smo trenutka, ali morate da bude fokusirani na igru. Veliki broj igrača biće na tribinama, ovi momci zaslužuju podršku. Kada znate da imate publiku, kada vas nose čak i kada ne možete. Sigurno će mi biti drago, ali ne vodim se emocijama zbog mog prvog meča u povratku

Zvezda je ove zime znatno "skratila" igrački kadar.

- Za razliku od mog prvog mandata, Zvezda je porasla infrastrukturno i organizaciono. Postoji skauting služba, prate se igrači širom, jako sam srećan zbog toga. Marin i Mrkela odrađuju dobar deo posla... Ja sam trener, moj zadatak je da od igrača izvučem maksimum, srećan sam što Bukari nije prodat, ali isto tako sam svestan da sam u klubu koji živi od finansija. Probali smo u prelaznom roku da smanjimo broj igrača, ostavimo kostur i probali smo da napravimo roster da se svi igrači izbore i dobiju priliku - zaključio je Milojević.

On se opredelio za sledeći sastav:

Popović - Nikolić, Spajić, Dragović, Rodić - Mijailović, Kanga, Šljivić - Bukari, Šerif, Olajinka

Voždovac igra sa ovih 11:

Katić - Flemings, Jočić, Krpić, Lukić, Matić, Mitrović, Nešković, Vujanović, Đuričić, Đurđević

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.