(SASTAVI) MILOJEVIĆ SE OPRAŠTA OD ZVEZDE: Evo kojih 11 je izveo trener protiv Novog Pazara

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2023, 18:00

(SASTAVI) MILOJEVIĆ SE OPRAŠTA OD ZVEZDE: Evo kojih 11 je izveo trener protiv Novog Pazara

Meč poslednje runde.

Fudbaleri Crvene zvezde od 19 časova dočekuju Novi Pazar u meču poslednje runde plej-ofa Mozzart bet Superlige.

Crveno-beli su još u prvoj rundi doigravanja obezbedili šampionsku titulu, a sezona je krunisana u četvrtak pobedom nad Čukaričkim (2:1) u finalu Kupa Srbije.

Treneru Milošu Milojeviću će duel protiv Novog Pazara biti poslednji na klupi Crvene zvezde, a na konferenciji za medije pred ovaj susret je rekao sledeće: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Poštujemo ekipu Novog Pazara ne bi bilo korektno tako pričati. Znamo da smo se sa njima namučili u Novom Pazaru, jeste sada drugačija situacija, ali kažem poslednja je utakmica. Nije toliko bitno da stignemo do 100 pogodaka, bitno je da dajemo golove. Beležili smo dosta šansi, mnogo nam je veći procenat očekivanih golova nego onih koje smo postigli. Imali smo priliku da dođemo do te cifre, međutim nismo. Na kraju krajeva osnovni cilj nam je da dobijemo utakmicu sutra i da završimo sezonu trijumfalno, da bi se i sledeća tako nastavila - istakao je Milojević.

On se u današnjoj utakmici odlučio za ovaj sastav.

Borjan - Nikolić, Eraković, Milunović, Azarovi - Mijailović, Kanga - Mitrović, Ivanić, Bukari - Mijatović 

Novi Pazar će igrati u sledećoj postavi.

Slavković, Adešina, Bogdanovski, Ergelaš, Gavrić, Joksimović, Kiković, Kurdić, Momčilović, Rubežić, Stanojlović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.