(SASTAVI) KRASO U NAPADU, NA BEKU MIJAILOVIĆ: Zvezda dočekuje Lajpcig sa postavom koja garantuje borbu

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2023, 21:16

(SASTAVI) KRASO U NAPADU, NA BEKU MIJAILOVIĆ: Zvezda dočekuje Lajpcig sa postavom koja garantuje borbu

Počinje u 21 čas.

Fudbaleri Crvene zvezda večeras od 21 sat dočekuje Lajpcig u četvrtom kolu G grupe Lige šampiona.

Pre dve nedelje u Nemačkoj bilo je 3:1 za Lajpcig, ali se u Zvezdi nadaju da bi pred punim tribinama stadiona "Rajko Mitić" mogli da se ravnširaju i osvoje važne bodove.

- Svaka utakmica je važna, od početka do kraja, situacija je takva da verujem u tim i ne plašim se. Izaći ćemo da igramo našu igru, kao što je smo igrali i u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nemačkoj kada nismo odustajali - rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar na konferenciji za medije.

U drugom meču G grupe sastaju Mančester Siti - Jang Bojs. Siti vodi na tabeli sa devet bodova, Lajpcig ima šest, a Jang Bojs i Zvezda po bod.

- U prvom meču smo imali dobre momente, na početku do primljenog gola i na startu drugog poluvremena. Lajpcig je dobar tim, ima brze igrače, ali mi ćemo se boriti. Važno je da se zajedno branimo i da napravimo balans između linija tima - istakao je Bahar.

On je dodao da njegova ekipa nikada neće igrati tako da bude zadovoljna remijem.

- To nije ni u mom, ni u DNK Zvezde. Prošla utakmica je pokazala da možemo da napravimo puno stvari protiv Lajpciga, kada smo u presingu možemo da postignemo gol protiv svake ekipe. Biće drugačije jer se igra pred našim navijačima - naglasio je Bahar i dodao da će ekipa učiniti sve da ih obraduje jer su svi zajedno svesni značaja meča.

Ovaj meč protiv Lajpciga je važan, može da bude prekretnica sezone, rekao je Zvezdin trener.

- Verujem u tim, a posle toga idu nove obaveze, prvo u prvenstvu - poručio je Bahar.

Izraelac se odlučio za ovaj tim:

Glazer - Mijailović, Điga, Dragović, Rodić - Kanga, Hvang, Ivanić - Bukari, Lučić, Kraso

Lajpcig igra sa ovih 11:

Blasvih – Henrihs, Lukeba, Simakan, Raum – Hajda, Šlager – Simons, Forberg - Openda, Šeško

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.