(SASTAVI) IMA BELIĆA, NEMA NATHA: Duljaj se opredelio za zanimljivu postavu na popravnom protiv Čuke

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2023, 18:07

(SASTAVI) IMA BELIĆA, NEMA NATHA: Duljaj se opredelio za zanimljivu postavu na popravnom protiv Čuke

Igra se na Banovom brdu.

FK Partizan u 1. kolu plej-ofa Superlige Srbije igra protiv Čukaričkog na Banovom brdu. Meč počinje u 18 časova i 30 minuta.

Tim Čukaričkog je slavio protiv crno-belih u četvrtak u odloženom meču, rezultat je bio 1:0, a sada iste ekipe imaju šansu da ponovo odmere snage.

Igor Duljaj, trener Partizana, istakao je da je razmak od tri dana izuzetno težak za pripremu utakmice sa istim protivnikom.

- Nije lako, čak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i da smo dobili, teško je pripremiti ekipu za ono što vas očekuje u tri dana. U tri dana dve utakmice protiv istog protivinka, ulog je velik, da se ne bih žalio, smeta ovo, smeta ono, moramo da se suzbijemo i vidimo ko je dostojan dresa Partizana, da vidim da li sam ja isto dostojan da predstavljam klub. Nema izgovora, sve može da se dogodi u životu, ali niko ne može da oduzme borbu na terenu. To je ono što ću tražiti od njih. Danas imamo trening kasnije, moram videti u kakvom su stranju neki igrači, na osnovu toga mogu da vidim prvih 11, ali biće promena - rekao je Duljaj.

Treneri su se odlučili za sledeće postave.

Čukarički(4-2-3-1): Belić - Rogan, Pankov, Drezgić, Tošić - Docić, Kovač - Ivanović, Tomović, Lučić - Badamosi

Partizan (4-2-3-1): Stevanović - Filipović, Marković, Vujačić, Urošević - Belić, Kolorado - Dijabate, Pantić, Menig - Rikardo

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda ruska fudbalerka Ksenija Kovalenko.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.