SASTAVI - Deki odabrao, četiri promene u odnosu na Omoniju!

Izvor: Sportske.net, 01.Okt.2020, 17:43

SASTAVI - Deki odabrao, četiri promene u odnosu na Omoniju!

Objavljene startne postave za večerašnji meč u Nikoziji.

Fudbaleri Crvene zvezde večeras vode odlučujuću borbu za ''evropsku jesen''.

U plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope, srpski šampion od 19 časova igra na Kipru protiv prvaka Jermenije, ekipe Ararat-Jermenije.

Nekih sat i po pre početka meča objavljene su i startne postave, a Zvezda će nastupiti sa četiri promene u odnosu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na duel sa Omonijom na istom ovom stadionu u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Umesto Gobeljića, Milunovića, Sanoga i Vukanovića koji su bili starteri protiv Omonije, Dejan Stanković se večeras odlučio za Gajića, Pankova, Nikolića i Falćinelija.

Ararat-Jermenija: Čupić - Alemao, Vakulenko, Menezeš, Humanes - Šahinjan, Gufran, Sanogo - Mailson Lima, Žeison Martinez, Narsing.

Klupa:Abakumov, Kačumjan, Amratsumjan, Harutjunjan, Danieljan, Otubanjo, Alfonse.


Crvena zvezda: Borjan - Gajić, Degenek, Pankov, Rodić - Nikolić, Kanga - Ben, Ivanić, Katai - Falćineli.

Klupa: Popović, Pavkov, Milunović, Petrović, Gavrić, Spiridonović, Gobeljić
.

-
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Stanković: Jedino važno je da smo ponovo u Evropi

Izvor: B92, 01.Okt.2020

Dejan Stanković, trener Crvene zvezde, bio je zadovoljan posle pobede nad Araratom u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.