(SASTAVI) DULJAJ NE MENJA DOBITNU KOMBINACIJU: Partizan sa ovom postavom juri tri boda u Subotici

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2023, 19:03

(SASTAVI) DULJAJ NE MENJA DOBITNU KOMBINACIJU: Partizan sa ovom postavom juri tri boda u Subotici

Meč 12. kola.

Fudbaleri Partizana od 20 časova gostuju subotičkom Spartaku u 12. kolu Mozzart bet Superlige.

Crno-beli su odlično počeli sezonu u domaćem šampionatu, prvi su na tabeli sa osam pobeda i jednim remijem iz devet kola, a trener Igor Duljaj je istakao važnost duela u Subotici.

- Nema kombinovanja jer je ovo najvažnija utakmica, to je derbi za nas, finale, ništa drugo me ne interesuje, samo Spartak. Spremali smo se, znam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz iskustva da je ova utakmica najvažnija, kao derbi. Moramo da maksimalno da se pripremimo za ono što nas očekujeSvi su zdravi, nema povređenih, imam sastav u glavi, ali uvek nešto može da se promeni. Moram da sačekam da se trening završi i da vidim na koga mogu da računam - rekao je Duljaj na konferenciji za medije u Beogradu i istakao da Nejtan de Medina neće igrati protiv Spartaka. - To je specifična pozicija, on nije vezni igrač, krilo ili napadač, pa da može postepeno da se uvodi u igru, pozicija štopera je takva da je teško da ga ubacite 15 mintuta i da postepeno ulazi u ritam, kao što su ulazili, Kalulu, Zahid, Severina... Ali u sastavu sigurno neće biti ako to pitate - rekao je Duljaj.

#matchday | FK Spartak ŽK 🆚 FK Partizan ⚽ pic.twitter.com/K7X8J03gps

— FK Partizan (@FKPartizanBG) October 20, 2023

Sa druge strane, Spartak je imao solidan početak sezone, ostvarili su pet pobeda i isto toliko poraza, a protiv Partizana će pokušati da ponove odličnu partiju iz prethodnog kola kada su savladali TSC u gostima (2:0).

Sastavi dveju ekipa izgledaju ovako:

Spartak: Vulić, Bijelović, Ćalasan, Kerkez, Stanojev, Tanasijević, Todoroski, Tošeski, Ubiparip, Vidaković, Đurasović

Partizan: Jovanović - Stojković, Marković, Ilić, Antić - Belić, Kanute - Natho, Zahid, Kalulu - Saldanja
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan za 12 minuta slomio Spartak – velika pobeda u Subotici VIDEO

Izvor: B92, 20.Okt.2023

Fudbaleri Partizana savladali su Spartak u Subotici rezultatom 3:0 (0:0) u meču 12. kola Mozzartbet Superlige Srbije...Crno-beli su do trijumfa na severu države došli u poslednjem kvartalu susreta, sa tri gola u razmaku od 12 minuta...Ono što je još važnije, Beograđani su došli do devete uzastopne...

Nastavak na B92...

Partizan u gostima pobedio Spartak

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Okt.2023

Fudbaleri Partizana pobedili su večeras u gostima Spartak sa 3:0, u meču 12. kola Superlige Srbije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.