SASTAVI Crvena zvezda - Spartak: Evropa diktira tim, Milojević ponovo promešao karte

Izvor: BKTV News, 12.Avg.2018, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SASTAVI Crvena zvezda - Spartak: Evropa diktira tim, Milojević ponovo promešao karte

Crvena zvezda, od 19 časova, dočekuje ekipu subotičkog Spartaka u okviru četvrtog kola Super lige Srbije

Nema odmora za fudbalere crveno-belih i plavo-belih, ali to je cena igranja u Evropi. Od početka sezone svake nedelje su Zvezda i Spartak igrali po dve utakmice, a današnji "evropski" derbi dolazi pred možda i ključne utakmice za ulazak u grupnu fazu UEFA takmičenja.

Šampion Srbije za manje >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << od 48 sati posle poslednjeg zvižduka glavnog sudije, Nenada Đokića, igra svoj meč u Trnavi, pa ne čudi što je Vladan Milojević odlučio da odmori glavne adute.

Popović - Gobeljić, Sumaila, Babić, Hajdin - Jovančić, Milijaš - Srnić, Meleg, Jevtović - Pavkov

Golubovi svoju utakmicu protiv Brondbija igraju u četvrtak i imaće više vremena za odmor, ali su prethodni meč igrali dva dana kasnije u odnosu na Zvezdu, pa svakako ulaze umorniji u ovaj duel. Strateg gostiju, Vladimir Gaćinović, opredelio se za sledećih 11.

Lučić - Vukčević, Ćalasan, Tekijaški, Milošević - Rakić, Maričić - Afum, Torbica, Čou - Đenić

Crvena zvezda, u prva tri kola, ima maksimalan učinak, dok je Spartak ostvario jednu pobedu i dva poraza.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda sa ''B'' timom protiv Spartaka, nema NIJEDNOG startera iz meča sa Slovacima!

Izvor: Sportske.net, 12.Avg.2018

Očekivalo se da će trener Crvene zvezde kombinovati danas sa startnom postavom, to se i dogodilo....S obzirom da će za samo 48 sati voditi bitku u Slovačkoj za evropsku jesen i plasman u poslednje kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, ekipa Crvene zvezde danas u svom sastavu protiv subotičkog Spartaka...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.