(SASTAVI) BIĆE OVO SPEKTAKL: I Bahar i Gvardiola kreću sa izrazito kvalitetnim navalama, golovi NE SMEJU izostati

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2023, 20:02

(SASTAVI) BIĆE OVO SPEKTAKL: I Bahar i Gvardiola kreću sa izrazito kvalitetnim navalama, golovi NE SMEJU izostati

Duel počinje u 21 čas.

FK Crvena zvezda od 21 čas gostuje u Engleskoj ekipi Mančester sitija u okviru grupne faze Lige šampiona.

- Najbitnije mi je da nakon utakmice možemo da sednemo, pogledamo se u oči i kažemo da smo dali sve od sebe - poručio je trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar.

Crveno-beli od 21 sat gostuju aktuelnom prvaku Evrope na "Etihadu".

- Da budemo i hrabri i pametni. Neću sad da pričam o tome šta ću da promenim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su, ali moramo da se spremimo, podignemo nivou igre i da to sve bude onako kako smo planirali. Nadam se našem dobrom, a lošem danu za Mančester Siti - istakao je Bahar, čiju ekipu čeka istovremeno i najteži i "najlakši" zadatak jer malo toga može da izgubi, a puno da dobije.

Menadžer Mančestera Pep Gvardiola istakao je da očekuje pobedu, ali i iskoristio priliku da se priseti svojih prvih "dodira" sa Zvezdom.

- Bio sam mali, ali sećam se kad je Dijego Maradona dao lobom gol u Beogradu. Sećam se i moje utakmice 1996. godine protiv Zvezde u Beogradu. Nismo igrali dobro, a tamo je uvek lepa i vrela atmosfera - rekao je Gvardiola.

On je istakao da je zadivljujuća sportska kultura u Hrvatskoj, Srbiji i Crnoj Gori.

- Imaju neverovatan mentalitet, izuzetni su takmičari. Vidite Novaka Đokovića šta je sve postigao. Jaki su u kolektivnim sportovima, vaterpolisti su osvojili mnogo medalja. Tamo se deca u školama uče da budu dobri takmičari - dodao je menadžer Sitija.

Tim Mančester sitija izgleda ovako:

Ederson - Voker, Dijaz, Ake, Gomes - Rodri, Nunjes - Silva, Alvarez, Foden - Haland

U prvoj postavi Zvezde igraće narednih 11 igrača:

Glazer - Mijailović, Dragović, Điga, Rodić - Bukari, Stamenić, Hvang, Ivanić, Mitrović - Ndiaje

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.