SASLUŠANJE ZBOG SUMNJIVIH MEČEVA: Pod ISTRAGOM i Lalatovićev tim! Prekraja se tabela Superlige?

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2023, 16:47

SASLUŠANJE ZBOG SUMNJIVIH MEČEVA: Pod ISTRAGOM i Lalatovićev tim! Prekraja se tabela Superlige?

Prijava stigla iz Niona...

Kako stvari stoje, očekuje nas nova bura u srpskom fudbalu. Prijava je stigla iz Niona. Zatim je protiv klubova pokrenut postupak od strane Disciplinske komisije FS Srbije, zbog rušenja integriteta takmičenja. Na tapetu su utakmice: Mladost GAT – Kolubara (1:0), Kolubara – Spartak (0:3) i Novi Sad – Radnički 2:2.

Dokle se stiglo i koji su naredni potezi? Kako otkriva MaxBet Sport posle izjava zvaničnih lica u četvrtak prema pravilniku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je zakazano saslušanje predstavnika klubova sa advokatom. Izneće se odbrana, saslušati činjenice i napraviti zapisnik.

Zatim u petak treba da zasedaju članovi komisije i donesu odluke. Za ovakve slučajeve propisane su velike novčane kazne, uz oduzimanje bodova. Sve zavisi kako se bude podelila odgovornost među “optuženim” ekipama, ali se čini da je najugroženija Kolubara, koja je pod lupom za dve sumnjive utakmice.

Na prvostepenu odluku klubovi imaju pravo žalbe u propisanom roku, ali izgleda da sledi “nastavak sezone” posle zvaničnog kraja takmičenja 28. maja.

U slučaju da dođe do oduzimanja bodova, za šta postoji najava, uslediće naknadno “krojenje tabele” u Superligi u okviru plej-auta.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska teniserka Olga Danilović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.