ŠARLROA ZNA SVE O PARTIZANU: Pljušte komentari, Belgijanci uvereni da više žele pobedu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2020, 18:57

ŠARLROA ZNA SVE O PARTIZANU: Pljušte komentari, Belgijanci uvereni da više žele pobedu (FOTO)

Meč se igra u četvrtak d 19 časova.

Fudbaleri Partizana će u četvrtak od 19 časova gostovati u Belgiji protiv Šarlora u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, a crno-bele čeka ozbiljan izazov pošto je njihov domaćin u odličnoj formi i u belgijskom šampionatu je trenutno prvi sa svih šest pobeda u prvih šest kola. Belgijanci će evropsku premijeru ove sezone imati upravo protiv Partizana u četvrtak, a poslednji put su na međunarodnoj sceni igrali 2015. kada su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope ispali od ukrajinske Zorje. Od tadašnje ekipe, u timu su ostali još samo golan Peneto i defanzivac Marinos i upravo činjenica da imaju mnogo igrača koji će prvi put zaigrati zajedno u Evropi plaši Belgijance.

 - Partizan je klub koji gotovo svake godine igra u Evropi, iskusniji je od nas. I velikan je u svojem prvenstvu. Mi moramo prvo da se oporavimo od poslednjeg meča i da budemo na najvišem nivou da bismo mogli da prođemo dalje - smatra Karim Belosin, trener Šarlroe.

[REPLAY] "Complètement FOOT" #CFootRTBF @jbarinordin ▶️ "Karim Belhocine a marqué de sa griffe cette équipe" @SportCharleroi

D'accord avec lui❓https://t.co/8o8QjsKCWH #JPL @DHoudret @lescal11 @RTBFsport @vivacite

— Complètement FOOT (@CFootRTBF) September 21, 2020

Nije Denver imao sreće u drugoj utakmici finala Zapada, izgubio je trojkom u poslednjim trenucima, i sada mora da juri prednost Lejkersa od 2:0. Kvota na pobedu Jokićevog tima večeras (03.00) je 3,35, dok novi trijumf Lejkersa nosi kvotu 1,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Denver - Lejkers.

Vezista Marko Ilajmahartra, po mišljenju svih najbolji igrač Šarlroa, je uveren da Partizan nije nepobediv i da njegov tim ima dobre šanse.

 - Moramo da poštujemo našeg protivnika, ali ne smemo da ga precenimo. Ovo je utakmica evropskog takmičenja i mi nismo bez šansi. Pokazaćemo naše kvalitete i dokazaćemo im da više želimo pobedu od njih - rekao je Ilajmahartra.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Agustina Gandolfo, devojka Lautara Martineza.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Belgijanci vatrometom budili igrače Partizana

Izvor: B92, 24.Sep.2020, 18:24

Fudbaleri Partizana doživeli su neprijatnost pre utakmice protiv Šarlroa u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope...Kako je saopšteno iz tabora crno-belih, navijači Šarlroa su tokom noći pravili buku ispred hotela u kojem su smešteni fudbaleri Partizana...Pročitajte još Partizanovo "biti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.