SARI O RONALDU: On je šampion u glavi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2020, 17:07

SARI O RONALDU: On je šampion u glavi!

Juventus na korak do nove titule.

Stara dama se približila osvajanju Skudeta nakon remija sa Atalantom (2:2).  Juventus je do nerešenog ishoda stigao sa "kreča", a oba gola delo su Kristijana Ronalda.

Trener Juventusa Mauricio Sari pohvalio je Portuglaca i istakao da je generalno zadovoljan učinjenim tokom sezone.

I za Totenhem i za Arsenal je ovo užasna sezona, derbi Severnog Londona danas (17.30) čekaju sa osme i devete pozicije… Kec i dvojka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nose istu kvotu – 2,75, ali s obzirom na to ko sedi na klupi domaćina, možda je najbolja opklada 0-2 gola s kvotom 1,96. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Totenhem – Arsenal.

- Ronaldo ima šampionske sposobnosti u svojim nogama, ali najviše u glavi. On uspeva da izađe na kraj sa pritiskom na neverovatan način. Bod protiv Atalante je bio zaslužen, a za njega smo prolili mnogo znoja. Ovo je važan rezultat jer smo igrali nerešeno sa jednim od najjačih ekipa u Evropi. U drugom poluvremenu smo napadali Atalantu u ranijoj fazi igre, fizički smo ih izmorili i dali golove u najbitnijim trenucima. Ipak, bitka za Skudeto još nije gotova jer je u igri još 18 poena. Moramo da završimo sezonu na najvišem mogućem nivou - kazao italijanski stručnjak.

U narednom kolu Serije A Juventus gostuje Sasuolu.

Stara dama se osamila na vrhu tabele sa osam bodova prednosti u odnosu na Lacio i sva je prilika da će titula biti odbranjena.

Pogledajte kako izgleda italijanska sportska novinarka Kjara Đufrida.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.