SAPUNICA ZVANA MBAPE: Sada PSŽ želi da ga proda i to ŠTO PRE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2023, 10:20

SAPUNICA ZVANA MBAPE: Sada PSŽ želi da ga proda i to ŠTO PRE!

Vlasnki postavio ultimatum...

Kilijan Mbape, jedan od najboljih igrača današnjice, posle šest godina odlazi iz Pari Sen Žermena. Kako javljaju francuski mediji njegov naredni klub će biti Real iz Madrida. Katarski emir, šeik Tamim bin Hamad Al Tani, vlasnik Pari Sen Žermena u Dohi je dao ultimatum Mbapeu i njegovim agentima.

Najplaćeniji igrač PSŽ-a mora do kraja meseca ili da produži ugovor koji mu se završava idućeg leta ili da ode. Treće opcije nema jer >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Parižanima ne pada na pamet da bez odštete puste superzvezdu koju plaćaju 72 miliona evra godišnje.

Mbape je prema navodima francuskih medija na emirov ultimatum odgovorio da ne želi da igra za PSŽ posle juna 2024. godine. Očekuje se da je to konačan znak za prelazak reprezentativca Francuske u Real Madrid. Vrednost transfera će biti 200 miliona evra plus 50 miliona za bonuse. Poslovično dobro obavešteni fudbalski novinar Fabricio Romano objavio je kasno sinoć kratko i jasno na Radio Marki:

- PSŽ želi da proda Mbapea odmah.

Zna se da je Real jedini klub u koji Mbape želi i da je već tri godine u bliskom kontaktu sa Madriđanima. Mbape je tokom šest godina za PSŽ odigrao 260 utakmica, postigao 212 golova i upisao 98 asistencija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.