SANSI PROŠLI KROZ JOKIĆEVU I MAREJEVU MAŠINU: Denver ubedljiv protiv Finiksa u Koloradu

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2023, 08:55

SANSI PROŠLI KROZ JOKIĆEVU I MAREJEVU MAŠINU: Denver ubedljiv protiv Finiksa u Koloradu

Nagetsi poveli 1:0 u polufinalu Zapadne konferencije.

Košarkaši Denver Nagetsa poveli su sa 1:0 u polufinalu Zapadne konferencije pošto su u prvom meču ubedljivo savladali Finiks Sanse sa 125:107 (31:32, 37:19, 26:30, 31:26) predvođeni Nikolom Jokićem i Džamalom Marejom.

Utakmica u Koloradu bila je ravnopravna tokom prve četvrtine, ali je Denver ključnju prednost stekao u drugoj deonici i na poluvreme je otišao sa vođstvom 68:51. Sansi su uspeli da spuste zaostatak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u trećoj deonici, ali je Denver do kraja kontrolisao meč i ostvario prvu pobedu u seriji.

Najzaslužniji za to bili su Džamal Marej sa 34 poena i Nikola Jokić koji je imao dabl-dabl učinak od 24 poena i 19 skokova. U Finiksu je najefikasniji bio Kevin Durent sa 29 poena uz 14 skokova do kje Devin Buker postigao dva manje.

Pogledajte kako izgleda Maria, ćerka Pepa Gvardiole

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.