ŠANSE SU 50-50: Sadik BEZ CENZURE o povredi i Šarloi

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2020, 18:57

ŠANSE SU 50-50: Sadik BEZ CENZURE o povredi i Šarloi

Napadač crno-belih jasan.

Fudbaler Partizana Umar Sadik, pred put na gostovanje ekipi Šarlroa u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, rekao je da će oba tima imati pojednake šanse za prolaz dalje.

Izabranici Aleksandra Stanojevića jutros su krenuli put Belgije, gde će sutra od 19 sati igrati protiv domaćeg tima za plasman u plej-of.

- Mislim da su šanse 50-50, ali moramo tamo da odemo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa pravim mentalitetom. Znamo da nam neće biti lako, oni su u dobroj formi. Moramo da budemo fokusirani svih 90 minuta. Nikad se ne zna u ovakvim susretima - reklo je Sadik za klupski sajt.

Omonija se, čini se, dosta provlačila u kvalifikacijama za Ligu šampiona i vreme je da strada - večeras (21.00) gostuje Olimpijakosu - kvota na keca je 1,35, a na kombinazziju 1&3+ 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Olimpijakos - Omonija.

Napadač crno-belih rekao je da se dobro oseća posle povrede i da je spreman za sutrašnji meč.

- Ne fokusiram se na to ko je najopasniji, gledali smo kako oni igraju. Mislim da smo spremni i videcemo šta će da se dogodi - rekao je Sadik, koji je upitan i šta će biti prednost Partizana.

- Imamo više evropskog iskustva od njih, ali su oni u dobroj formi. Nikad se ne zna - zaključio je Sadik.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Lalatović: Da se vratimo kući kao heroji

Izvor: Danas, 23.Sep.2020

Kao povlašćeni osvajač domaćeg Kupa, novosadska Vojvodina je preskočila uvodnih 180 minuta kvalifikacija za Ligu Evrope, pa će tek večeras na terenu drugoplasiranog tima u šampionatu Belgije - Standarda iz Liježa pokazati da li je zalutala među kandidate za ovo UEFA takmičenje ili se može...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.