ŠANSA ZA VEČITE? Delije i Grobari rado bi opet videli ove igrače

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2020, 12:54

ŠANSA ZA VEČITE? Delije i Grobari rado bi opet videli ove igrače

Očekuje se zanimljivo transfer leto.

Litvanski velikan Žalgiris objavio je da će u novoj sezoni smanjiti budžet za 30 odsto zbog pandemije korona virusa. Novi budžet evroligaša iz Kaunasa biće 7,8 miliona evra.

Biće promena u sastavu “zelenu šume”. ali u Žalgirisu veruju da će trener Šarunas Jaskivečijus odraditi i poslednju godinu ugovora.

Sigurno je da će jedan od dvojice stranaca Džok Lendejl ili Zak Lidej morati da napuste Žalgiris, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a kako stoje stvari, bivši centar Partozana ostaće u sadašnjem klubu.

Sigurno je da dres Žalgirisa više neće nositi bivši košarkaš Crvene zvezde Kej Si Rivers, Edgaras Ulanovas i Arturas Milaknis, kojima su istekli ugovori.

Najviše ponuda od drugih evroligaških klubova ima Marijus Grigonis koji je na papiru član Žalgirisa do 2022. godine.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Fabiola Paralo, devojka fudbalera Laga Žuniora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.