Izvor: HotSport.rs, 20.Nov.2016, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

‘SAN SIRO’ OVO NE PAMTI: Navijači Milana na spektakularan način otvorili ‘Derbi dela Madonina’ (VIDEO)

Koreografija simpatizera ‘roso-nera’ od koje zastaje dah.

Za decembar ove godine najavljeno je povlačenje legendarnog predsednika Milana Silvija Berluskonija iz kluba kom je doneo toliko radosti prethodnih decenija. Navijači mu to nikada neće zaboraviti, a dokaz tome je i večerašnji početak gradskog derbija protiv Intera.
Pristalice Milana, popularna ‘Curva Sud’ je za početak popularnog ‘Derbija dela Madonina’ pripremila pravu feštu. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Ogromna šetalica sa likom Silvija Berluskonija i slike brojnih trofeja prekrile su tribinu sa najtrofejnijim navijačima ‘roso-nera’.
Kinezi možda dolaze u Milan, ali Silvio Berluskoni definitivno nikada neće otići  iz njega, na kakvoj god bude bio funkciji.

(Izvor: youtube / Mondo e Sport)
The post ‘SAN SIRO’ OVO NE PAMTI: Navijači Milana na spektakularan način otvorili ‘Derbi dela Madonina’ (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Don Silvio je ovo i zaslužio! (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Nov.2016

Da li mu je ovo poslednji derbi?..Milan i Inter od 20.45 igraju veliki derbi, a uoči meča u centru pažnje bila je koreografija za Silvija Berluskonija...Odavno je poznato da bi Milan uskoro trebalo da bude i zvanično prodat kineskim investitorima što bi značio i odlazak Berluskonija sa čeka kluba...

Nastavak na Sportske.net...

Berluskoni: Plakao sam kada sam video koreografiju

Izvor: B92, 21.Nov.2016, 21:03

Predsednik Milana Silvio Berluskoni zahvalio se navijačima na transparentu koji su razvili na jednom delu stadiona tokom derbija između Milana i Intera...Berluskoni je na pragu da proda klub kineskikm investitorima, a navijači su mu u znak zahvalnosti napravili koreografiju u kom stoji okružen svim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.