ŠAMPIONI I U GOLFU: Vukašin doneo zlato našoj zemlji na međunarodnom takmičenju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2023, 10:41

ŠAMPIONI I U GOLFU: Vukašin doneo zlato našoj zemlji na međunarodnom takmičenju!

Ima nas i u tom sportu...

Protekle nedelje je zastava Srbije još jednom bila na vrhu tabele međunarodnog juniorskog golf turnir "Faldo Junior tour", koji se ovoga puta održao u Letoniji. Vukašin Suturović je nastavio tradiciju i protekle nedelje osvojio još jedan prestižni međunarodni juniorski šampionat "Faldo Series Latvia Championship 2023". Vukašin je osvojio titulu kao ukupni pobednik turnira, ali i u kategoriji do 18 godina za dečake (Boys U18).

Prvo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mesto mu je doneo rezulat od -6, tj. 210 udaraca posle odigrane 54 rupe tokom 3 dana takmičenja. Ova pobeda će doneti nove poene za svetski ranking, ali je i dobar znak pred Evropsko Amatersko Prvenstvo koje se igra od 28. juna do 1. jula u Estoniji.

Ostali pobednici u svojim starosnim kategorijama su Hugo Nyland (FIN) u kategoriji Boys U16 (211 udaraca),Louise Hofgren (SWE) u kategoriji Girls U21 (216 udaraca) i Hannah Ounap (ENG) u kategoriji Girls U16.

Turniri serije "Faldo Junior Tour" se organizuju u 10 evropskih zemalja, i pobednici u svojim kategorijama se kvalifikuju za veliko finale koje je se održava u Abu Dabiju u Novembru.

Pogledajte kako izgleda Maria Kortizia, supruga Pietrosa Sotiroua prvotimca Ludogoreca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.