ŠAMPION NA TURNIRU U IZRAELU

Izvor: Kurir, 20.Nov.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠAMPION NA TURNIRU U IZRAELU

Fudbaleri Crvene zvezde dobili poziv da u januaru igraju u Jerusalimu

Fudbaleri Crvene zvezde najverovatnije će učestvovati na turniru Čenel 1 koji će od 23. do 31. januara biti održan u Izraelu, u gradu Tel Avivu. Pored crveno-belih, koji su u načelu prihvatili predlog, na turniru će igrati ruski klubovi CSKA i Spartak, ukrajinski Dinamo iz Kijeva i Šahtjor, te domaći tim Beitar iz Jerusalima.

Direktor turnira Aleksej Spirin rekao je da će klubovi biti podeljeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u dve grupe i da će pobednici igrati u finalu. Nagradni fond turnira, prema informacijama iz Rusije, biće veći nego prošle godine, kada je iznosio milion dolara.

- U grupi A takmičiće se moskovski CSKA, Šahtjor iz Donjecka i Beitar iz Jerusalima, dok će u grupi B igrati Spartak iz Moskve, kijevski Dinamo i beogradska Crvena zvezda. Prvog dana igraće Beitar protiv Šahtjora, a drugog Spartak i Dinamo. Finale je na programu 31. januara - kazao je Aleksej Spirin.

Portparol Crvene zvezde Milan Bošković potvrdio je za Kurir informaciju iz Rusije rekavši da će Crvenoj zvezdi biti čast da igra na tako kvalitetnom turniru.

- Do kraja nedelje poslaćemo konačan odgovor Rusima, mada smo u načelu prihvatili učešće. Čelnici kluba će u dogovoru sa stručnim štabom doneti konačnu odluku, jer se još ne zna gde će klub obaviti zimske pripreme. To će najverovatnije biti Italija i grad Piza, mada ima i nekih drugih kombinacija. Zvezdi prija što je u društvu klubova koji su stalni učesnici Lige šampiona, kao i činjenica da je nagradni fond veoma bogat - poručio je Milan Bošković.[ antrfile ]

INAUGURACIJA SPASOJEVIĆA

Fudbalski klub Crvena zvezda danas će zvanično dobiti novog predsednika, a samo ukoliko se dogodi čudo to neće biti Toplica Spasojević. Ugledni biznismen je na Izbornoj skupštini jedini kandidat, a da bi bio izabran, potrebno je da dobije prostu većinu glasova prisutnih članova najvišeg klupskog tela.

Formalno i dalje postoji mogućnost da večeras u 18 časova Spasojević ne bude jedina opcija, a da bi se tako nešto dogodilo, trebalo bi da neko od 75 članova Skupštine predloži kandidata. Dragan Stojković, bivši predsednik Crvene zvezde, pre nešto više od mesec dana podneo je ostavku i on bi trebalo da predsedava Skupštinom.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.