SAMPDORIJA TONE, STANKOVIĆ SE NE PREDAJE: Imamo ponos, možemo da izborimo opstanak

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jan.2023, 09:48

SAMPDORIJA TONE, STANKOVIĆ SE NE PREDAJE: Imamo ponos, možemo da izborimo opstanak

Đenovljani u teškoj situaciji.

Fudbaleri Sampdorije u nezavidnoj su situaciji na polovini sezone u italijanskoj Seriji A. Trenutno su na pretposlednjem mestu posle poraza od Atalante (2:0), a trener Đenovljana Dejan Stanković, ipak, ne odustaje.

Momci su dali sve od sebe večeras. Hajde da više ne razmišljamo o ovom meču i pređemo na sledeći. I dalje verujem u opsanak, jer imamo ponos i ne predajemo se. Ne krijemo se, daćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve od sebe. Kvaljarela se trudi i pokušava da nađe svoj ritam. Njegovo iskustvo i osećaj za gol mogu biti krucijalni u nastavku sezone - rekao je Stanković.

Zona spasa za četu Dejana Stankovića je daleko osam bodova i ako ubrzo ne počnu da sakupljaju bodove ispadanje bi bilo neminovno.

U narednoj rundi Sampdorija gostuje Monci.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.