Izvor: HotSport.rs, 25.Nov.2015, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAMO (PRO)SIPAJ: PSŽ milionima mami Ronalda

Nezadovoljstvo Kristijana Ronalda pre svega činjenicom da mu je u Realu trener Rafael Benitez čiji je otkaz prizivao mogli bi da iskoriste drugi klubovi koji su već krenuli u akciju.

Miror tako danas piše da je Pari Sen Žermen spreman da Portugalcu ponudi rekordni ugovor kada je u pitanju plata odnosno Arapi koji su vlasnici kluba spremni su da Ronaldu plate čak 570 hiljada evra nedeljno ili oko 30 miliona evra godišnje.
Nema sumnje da bi tako Ronaldo ponovo postao >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << najplaćeniji igrač sveta čime bi pojačao svoj dobro poznati ego odnosno opet bi doneo glavobolju Barseloni koja bi morala da reaguje povećanjem plata svojim najvećim zvezdama Mesiju i Nejmaru.
The post SAMO (PRO)SIPAJ: PSŽ milionima mami Ronalda appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PSŽ nudi 18 mil. € godišnje Ronaldu?

Izvor: B92, 25.Nov.2015

Mediji nastavljaju da spekulišu o mogućem prelasku Kristijana Ronalda u Pari Sen Žermen. To je tri miliona godišnje više od trenutno najplaćenijeg igrača "Svetaca" Zlatana Ibrahimovića, kojem na leto ističe ugovor.

Nastavak na B92...

PSŽ nudi Ronaldu bezobraznih 345.000 evra sedmično

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Nov.2015

PARIZ - Ako dođe do transfera, Ronaldo će postati najbolje plaćeni igrač PSŽ-a jer Zlatan Ibrahimović godišnje zarađuje oko 15 miliona evra...Francuski prvak je spreman da napadaču Reala Kristijanu Ronaldu ponudi godišnju platu od čak 18 miliona evra, objavili su francuski mediji...Portugalski...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.