SAMO ON ZNA: Direktor Australijan Opena OTKRIO da li Nole nastavlja turnir u Melburnu

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2021, 10:04

SAMO ON ZNA: Direktor Australijan Opena OTKRIO da li Nole nastavlja turnir u Melburnu

Neizvesnost.

Neizvesvnost još uvek traje. Niko ne zna u kakvom je stanju Novak Đoković i da li će biti spreman da izađe na megdan Milošu Raoniću u 1/8 finala Australijan Opena.

Ono što je za sada poznato je da je Nole u trećem setu meča sa Tejlor Fricom prilokom jednom proklazivanja oseti jak bol koji mu je pravio probleme do kraja meča. Posle duela istakao je da sumnja da mu je pukao mišić. Zatim je otkazao današnji trening.

Ali,   >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kreg Tili, direktor Australijan opena, nema dilemu da će Novak Đoković izaći na megdan Kanađaninu. Prvi čovek turnira očigledno zna nešto što niko drugi ne zna.

- Videćemo Novaka, ništa ne brinite. On je jak, on je otporan. Probudiće se, videće u čemu je problem i dobiće odgovarajući medicinski tretman. Videlo se da se mučio u trećem i čevrtom setu meča protiv Frica. Međutim, uspeo je da nađe dodatnu snagu i dobije pet set. To samo pokazuje od kakvog je materijala napravljen  - stakao je Tili.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.