SAMO NEKA BUDE VRUĆE

Izvor: Kurir, 29.Maj.2008, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAMO NEKA BUDE VRUĆE

Američka atletičarka Anđela Vilijams srećna što će po drugi put učestvovati na Beogradskom internacionalnom mitingu Memorijal „Artur Takač“

Jedna od trenutno najbržih žena na svetu, američka sprinterka Anđela Vilijams danas će drugi put učestvovati na Beogradskom internacionalnom mitingu Memorijal „Artur Takač“.

- Bila sam pre dve godine i sećam se velike kiše. Ovo sad mi mnogo više odgovara. Treniram na Floridi, a tamo je slična temperatura >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i mogu da kažem da sam naviknuta na vrućinu - kaže Vilijamsova i otkriva kako je sada imala malo više vremena da upozna Beograd:

- Mi smo selice i nikada se ne zadržavamo mnogo na jednom mestu. Prošli put nisam bila u gradu, ali sada sam bila u centru, u onoj dugačkoj ulici s mnogo radnji i bez saobraćaja (Knez Mihailova, prim. nov.). Kupila sam jednu haljinu i neke slatkiše. Čini mi se da su cene slične našima, ali ima i nekih stvari koje su skuplje ovde nego u SAD.

Posle šopinga Vilijamsova se okrenula treningu, iako se ne opterećuje rezultatom koji će postići.

- Hoću da trčim dobro, da se zabavim i da ostanem zdrava. Polako brusim formu i hoću da budem dovoljno dobra da bih se kvalifikovala na OI u trci na 100 metara. To mi je ovogodišnji cilj - kaže Vilijamsova, koja će u Pekingu sigurno trčati u američkoj štafeti.

Pored Vilijamsove, zvezde trećeg BIM „Artur Takač“ biće sigurno i Olivera Jeftić, ali i naturalizovani Kataranin Saif Sahid Šahin, inače svetski rekorder na 3.000 metara s preponama, koji će trčati prvu trku posle više od godinu dana pauze.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.