”SAMO JEDAN KLUB MOŽE DA PRIUŠTI MIROTIĆA”: Mesina otvorio karte!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2023, 23:03

”SAMO JEDAN KLUB MOŽE DA PRIUŠTI MIROTIĆA”: Mesina otvorio karte!

Saga se nastavlja...

Trener Olimpije Milano Etore Mesina kaže da samo najveći klubovi Evrope mogu voditi borbu za potpis Nikole Mirotića.

Mesina je u razgovoru za italijanski Tv šou "Basket On-ER" odbacio mogućnost da Milan ponudi ugovor jednom od najboljih evropskih košarkaša.

Mirotić je od nedavno u potrazi za novim klubom iako ima još dve godine važeći ugovor sa Barselonom, međutim do razlaza je došlo jer su Katalonci primorani da mu umanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << platu usled finansijske krize u klubu.

Mirotić je sada na meti najvećih klubova Evrope.

- Nikola Mirotić je jedan od pet najboljih košarkaša u Evropi. Njegova reputacija i ugovor o tome govore i mi ne možemo da se takmičimo sa klubovima koji stoje u redu za njegov potpis - izjavio je Mesina.

U grupi klubova koji mogu sebi da priušte Mirtića je Olimpijakos, kaže Mesina.

- Ako Saša Vezenkov ode, Olimpijakos će imati novac od prodaje Vezenkova tako da će moći da ponude Mirotiću veliki novac koji bi mogao da bude u rangu koji je imao u Barseloni - smatra iskusni Italijan.

Milano je se među prvima pojavio kao kandidat da potpiše Mirotića ali to, prema rečima Mesine, nije realna opcija.

- Mislim da je od ključnog značaja videti kako će Mirotić i njegovi agenti rešiti spor koji ima sa Barselonom. Zaista mislim da ne može biti meta našeg kluba, bez obzira na našu veličinu. Ne možemo se finansijski takmičiti sa Fenerbahčeom, Efesom, Realom ili Barselonom.

Mirotić je sezonu u Barsi završio trijumfom nad Realom u finalnoj seriji plej-ofa ACB lige u tri meča sa prosekom od 17 poena i šest skokova. Proglašen je za najkorisnijeg igrača serije.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.