SAMO JE JEDNA STVAR KLJUČNA: Obradović izneo očekivanja pred novi meč sa Zvezdom

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2023, 21:43

SAMO JE JEDNA STVAR KLJUČNA: Obradović izneo očekivanja pred novi meč sa Zvezdom

Crno-beli imaju novu meč loptu.

Trener Partizana Željko Obradović nada se da će ekipa odigrati bolje u četvrtom meču finala ABA lige protiv Crvene zvezde.

Crno-beli su poraženi u hali Aleksandar Nikolić (91:78) i sada je rezultat 2:1 za Parni valjak.

- Nadamo se da ćemo biti spremniji, hladnokrvniji. Znamo da je ispred nas velika prilika, još jedna utakmica. Moramo da igramo konstantno, moramo da igramo dobru košarku od prvog do poslednjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << minuta - naglasio je Obradović.

Plejmejker Partizana Jam Madar je svestan grešaka iz prethodnog meča.

- Sledi nova utakmica. Pogledali smo video. Napravili smo mnogo grešaka u prethodnom meču, znamo da moramo da ih popravimo i da budemo bolji, pre svega agresivniji. Znamo za šta igramo. Atmosfera u timu je dobra. Bodrimo jedan drugoga. Znamo da smo pravili neke greške. Ali znamo da sve to možemo da ispravimo i da budemo spremni za sledeći meč - kazao je Madar.

Duel broj četiri je zakazan za utorak od 18 časova.

Pogledajte kako izgleda Ivana Marušić, devojka Zorana Popovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.