SAMO DAN OD ODLASKA IZ REALA: Asensio postigao dogovor sa Pari Sen Žermenom

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2023, 19:25

SAMO DAN OD ODLASKA IZ REALA: Asensio postigao dogovor sa Pari Sen Žermenom

Saradnja bi trebalo da traje do 2027.

Bivši fudbaler Reala i povremeni španski reprezentativac Marko Asensio postigao je usmeni dogovor sa Pari Sen Žermenom, prenose francuski mediji.

Asensio (27) je juče zvanično objavio da je napustio Real, a trebalo bi da potpiše ugovor sa šampionom Francuske do juna 2027. godine. Ugovor bi trebalo da bude potpisan naredne sezone, pošto se Asensio oprosti od navijača Reala.

Asensio je bio član Reala od 2014. godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a za madridski klub odigrao je 285 utakmica i postigao 61 gol. U dresu reprezentaciju Španije nastupio je na 35 mečeva i dva puta se upisao u listu strelaca.

Pogledajte kako izgleda Kelen, supruga Žuninja, fudbalera Mitjilanda 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.