SAMO DA SE VRATI: Evo šta sve Barsa nudi Mesiju da ponovo zaigra na Nou Kampu

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Apr.2023, 20:19

SAMO DA SE VRATI: Evo šta sve Barsa nudi Mesiju da ponovo zaigra na Nou Kampu

Definitvno odlazi iz PSŽ-a.

Lionel Mesi gotovo sigurno neće ostasti u PSŽ-u, a sve su glasnije priče da će se vratiti u Barselonu. Sada su se pojavile nove informacije vezane za Leov dolazak na "Kamp Nou".

Dobro obaveštena argentinska novinarka Veronika Brunati objavila je prvu ponudu Katalonaca upućenu Mesiju

Naime, ističe se da je Barselona spremna da Mesiju ponudi ugovor do 2025. godine, identičan onom kakav ima Robert Levandovski, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a to je plata od 13.000.000 evra neto za narednu sezonu i još 3.000.000 više u godinu dana kasnije.

🚨🚨| EXCLUSIVE. This will be FC Barcelona's first offer for Leo Messi:

• A salary similar to that of Robert Lewandowski.

• A percentage of sponsorship revenue.

• Contract until 2025 (1 fixed + 1 optional year).

• A tribute match with full Camp Nou.@verobrunati [🥇] pic.twitter.com/9XzaM5XGvq

— Managing Barça (@ManagingBarca) April 4, 2023

Takođe, imao bi određene procente od sponzorskih ugovora, s tim da bi druga bila opciona. Bila bi mu organizovana i spektakularna oproštajna utakmica kada odluči da se povuče.

Odluka je Mesiju. Poznato je da ima ponude iz MLS lige, kao i Saudijske Arabije, koje su sigurno unosnije, ali Barsa je njegov dom...

Pogledajte kako izgleda Zoe Tauran, devojka Rišaira Živkovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.