SAMO DA SE PROĐE KAIRAT: Zvezda saznala eventualnog protivnika u trećem kolu

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2021, 21:18

SAMO DA SE PROĐE KAIRAT: Zvezda saznala eventualnog protivnika u trećem kolu

Crveno-belima otvoren put do plej-ofa.

Fudbaleri Šerifa savladali su Alaškert rezultatom 3:1 na svom terenu u revanš susretu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona i tako se plasirali u narednu fazu takmičenja. Moldavski šampion je eliminisavši jermenski tim zakazao duel sa boljim iz dvomeča Crvene zvezde i Kairata.

Nakon minimalne pobede u Jermeniji, Šerif je u utakmicu na svom stadionu započeo prilično opušteno, a to je kaznio bosanski napadač Aleksandar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Glišić pogotkom u 10. minutu.

Ovo kao da je naljutilo legiju stranaca koja predstavlja moldavski klub. U razmaku od samo 7 minuta Šerif je preokrenuo rezultat. Prvo je u 16. pogodio Gustavo Dulanto, a u 23. minutu precizan je bio Enrike Luvanor.

Konačan rezultat postavio je Sebastijan Til golom sa bele tačke. Reprezentativac Luksamburga rutinski je u 87. minutu izveo najstrožu kaznu i pogodio mrežu srpskog golamana Ognjena Čančarevića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.