SAMO DA NE BUDE DECEMBARSKA REPRIZA: Mančesterski DERBI koji zanima Žozea Murinja

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jan.2021, 11:44

SAMO DA NE BUDE DECEMBARSKA REPRIZA: Mančesterski DERBI koji zanima Žozea Murinja

Počinje u 20 i 45.

Mančesterski klubovi Junajted i Siti će odmeriti snage u polufinalu Liga kupa u Engleskoj. Meč počinje u 20 i 45, a pobednik će u finalu igrati protiv Totenhema koji je juče sa 2:0 savladao Brentford.

Liga kupa donosi nam večeras (20.45) mančesterski derbi! Junajted igra u sjajnoj formi, deli prvo mesto u Premijer ligi, Siti je vezao tri pobede, ali ni jedni ni drugi se ne odriču ovog trofeja kojem su tako blizu. Kvota na keca na Old Trafordu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je 3,35, iks je 3,45, dvojka 2,15, a kvota na GG3+ je 1,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted – Mančester Siti.

Pre skoro mesec dana odigran je derbi Mančestera, ali tog 12. decembra svi su nezadovočljni napiustili stadion. Ne samo da nije bilo golova, nego je i bila jedna dosadna predstava koju svi želimo da zaboravimo.

Od tog mršavog remija Junajted je pobedio pet od šest mečeva, plasirao se u polufinale Liga kupa i došao do deobe prvog mesta na tabeli Premijer lige sa Liverpulom (uz to imaju meč manje).

Građani su za vikend deminstrirali silu protiv Čelsija u Londonu. Trijumfovali su sa 3:1 i vezali četvrtu pobedu u svim takmičenjima. De Brujne, Foden i Gundogan su bili u glavnim ulogama na "Stamford Bridžu". U poslednje dve sedmice Gvardiolin tim deluje impresivno i može se reći da je sada u najboljoj fazi od početka sezone. Siti je prišao na samo četiri boda zaostatka Liverpulu i Mančester junajtedu, s tim što ima dve utakmice manje od Sitija i jednu od Junajteda.

Žoze Murinjo će svakako gledati ovaj meč i pitanje da li u finalu želi okršaj sa svojim bivšim klubom ili velikim rivalom Pepom Gvardiolom.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Aura Ruiz, bivša devojka Hesea Rodrigeza

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.