SAMO BAHATO: Maradona kupio ZVER od 200.000 dolara - odmah PREKRŠIO zakon!(VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2020, 13:17

SAMO BAHATO: Maradona kupio ZVER od 200.000 dolara - odmah PREKRŠIO zakon!(VIDEO)

Ima se, može se...

Legendarni argentinski fudbaler Maraona kupio je novi auto! Odmah se pohvalio ljutom mašinom! U pitanju je BMW M4 Coupe, koji vredi 200.000 dolara i poseduje 430 konjskih snaga.

Ali sva prateća oprema koja ide uz "bembaru" nije bila dovoljna pa je on rešio da ugradi dodatne sprave.

On je na luksuzno vozilo ugradio čak i policijsku sirenu i rotaciju. Iako je sve to strogo zabranjeno, Maradona je još jednom pokazao da njegova bahatost >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne zna za granice.

😎🔟 #Maradona #GELP | #ElClasico

A todo motor: el video de Maradona manejando un auto lujoso con sirena. Se filtraron imágenes del DT de Gimnasia, llegando con un vehículo de alta gama a Estancia Chica 👇https://t.co/EqfFDQjVX3 pic.twitter.com/G9qLAMtjZH

— Diario HOY (@diariohoynet) July 12, 2020

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Pamela Rajf, fitnes instruktorka koja radi za FK Paderborn

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.