SAMJUEL ETO U PROBLEMU: Ćerka traži da ode u zatvor (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2023, 14:47

SAMJUEL ETO U PROBLEMU: Ćerka traži da ode u zatvor (FOTO)

Pravni sukob o kome se priča i piše.

Najbolji kamerunski fudbaler svih vremena Samjuel Eto je u velikim problemima, a kako pišu španski mediji možda mu preti čak i odlazak u zatvor.

Nekadašnji čuveni golgeter Barselone i Intera, mogao bi da završi iza rešetaka, jer je u pravnom sukobu sa ćerkom koja od oca traži odštetu i godinu dana zatvora zbog neispunjavanja obaveze izdržavanja.

Samuel Eto’o rischia il carcere in Spagna: non paga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gli alimenti alla figlia https://t.co/Kxqyt0Mqlx pic.twitter.com/uH40ZJfYmf

— Serie B BKT (@serieB123) July 3, 2023

Mundo Deportivo piše da Erika do Rosario Nieves (23), pravno priznata 2022. godine kao ćerka slavnog fudbalera, od oca traži značajnu odštetu i zatvor za oca. U trenutku pravnog priznanja sudija je utvrdio da je trebalo da joj bivši fudbaler plaća 1.400 evra mesečno za izdržavanje, ali to se nije dogodilo i devojka sad traži kaznu za bivšeg kamerunskog reprezentativca s obzirom na neplaćanje alimentacije za to vreme.

- Svojoj ćerki duguje više od pet godina izdržavanja, odnosno 90.000 evra. Erikina materijalna situacija je veoma slaba, dok Eto živi u luksuzu - poručio je prvni zastupnik Etove ćerke.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.