SAMARDŽIĆU PROPAO TRANSFER U INTER: Umešao se VIŠESTRUKI prvak Evrope u priču (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2023, 09:14

SAMARDŽIĆU PROPAO TRANSFER U INTER: Umešao se VIŠESTRUKI prvak Evrope u priču (VIDEO)

Očekuje se da napusti Udine.

Srpski fudbalski reprezentativac i član Udinezea Lazar Samardžić napustio je Milano posle neuspešnih pregovora sa Interom, iako je čak prošao lekarske preglede.

Italijanski Kalčomerkato otkriva da iza cele priče stoji Juventus jer želi da ga dovede. Stara dama sada ozbiljno razmatra da krene po vezistu rođenog u Berlinu i tako zada udarac Interu.

Lazar Samardžić is leaving Milan and returning to Udine.

[via >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << @fcin1908it 🌖] pic.twitter.com/TzrUe3hXbf

— Inter Xtra (@Inter_Xtra) August 13, 2023

Način na koji se završila priča oko Samardžića i Intera ukazuje da je neko drugi tu opasno zagrizao, pa neće čuditi da se on priključi Dušanu Vlahoviću i Filipu Kostiću u Juventusu.

Postoji i opcija odlaska u Premijer ligu. Po tvrdnjama "Dejli mejla", Vest Hem želi Srbina u svojim redovima u slučaju da Lukas Paketa pojača Mančester siti.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska teniserka Olga Danilović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.