SAMARDŽIĆEV OTAC O PROPALOM TRANSFERU FUDBALERA UDINEZA: Ovo je bilo samo pozitivno za njegov rast

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2024, 10:21

SAMARDŽIĆEV OTAC O PROPALOM TRANSFERU FUDBALERA UDINEZA: Ovo je bilo samo pozitivno za njegov rast

Ima ugovor do 2026.

Već neko vreme se govori o odlasku Lazara Samardžića (21) iz Udinezea, ali sve je više priča da je za propale transfere reprezentativca Srbije kriv njegov otac, Mladen Samardžić. On je rekao je da je jedan od najboljih fudbalera Srbije spreman za novi, krupniji korak u karijeri, ali da sa time ne žuri.

- Moramo da vidimo šta će biti najbolje za Lakijev razvoj. To što ga povezuju za nekoliko timova je znak da mu ide dobro. Moj sin je već >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rekao da je spreman za sledeći korak, ali mu se ne žuri. On zna šta ima u Udinama, gde se oseća veoma prijatno u klubu i dosledno je demonstrirao svoju vrednost. A, ovo je bilo samo pozitivno za njegov rast. Videćemo šta nam budućnost nosi - rekao je Mladen Samardžić.

Zatim se osvrnuo na pravu transfer sagu o i propalom transferu u Napoli.

- Mislim da se o tome već dovoljno govorilo. Laki je nastavio da vredno radi i fokusiran je na Udineze. Tim prolazi kroz tešku fazu i moj sin želi da pomogne svojim saigračima da zajedno izađu iz nje.

Lazar Samardžić je u Udinezeu od 2021. godine i ima ugovor do 2026. Ponikao je u Herti, a zatim bio i član Lajpciga.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Kako su propali Samardžićevi transferi? "Ne žuri mu se"

Izvor: B92, 11.Feb.2024

Mladen Samardžić, otac srpskog fudbalera Lazara Samardžića, govorio je za "Gazetu delo Sport" o propalim transferima njegovog sina u Inter i Napoli...Samardžić je već viđen kao novi fudbaler Napolija u januaru, ali je na kraju ipak ostao u Udinezeu..."Mislim da se o tome već dovoljno pričalo....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.