SALE OVAKO NIKADA NIJE BIO BESAN: Đorđević SASUO igračima sve u lice!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2021, 13:03

SALE OVAKO NIKADA NIJE BIO BESAN: Đorđević SASUO igračima sve u lice!

Kraj saradnje na pomolu.

Trener Virtusa Aleksandar Đorđević nije mogao da sakrije bes, posle drugog uzastopnog poraza tima iz Bolonje. Ovoga puta u Palakanestru na gostovanju evroligašu Olimpiji iz Milana (84:94), bez prilika da zapreti Manekenima.

Inter je stavio ruku na Skudeto, i u preostalih osam kola treba samo da privede posao kraju. Ali večeras (20.45) gostuje Napoliju koji se grčevito bori za Ligu šampiona. Kvota na dvojku je 2,45, na keca 2,95, na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iks 3,30, dok je na GG3+ kvota 2,05Pogledajete sve kvote kladionice MOZZART za Napoli - Inter.

Podsetimo, nekadašnji šampion Evrope eliminisan je u polufinalu Evrokupa od Uniksa iz Kazanja, na svom parketu, čime je Virtus ostao bez učešća u Evroligi naredne sezone.

Legenda srpske košarke je otkrio sve što mu leži na duši i objasnio igračima da je pristup kao protiv Milana – nedopustiv.

- Ne znam šta da kažem. Dva lica tima. Uvek moraš da igraš sa ponosnom i hrabro. Ako to fali onda nemaš ništa. Imaš priliku da igraš sa Milanom, najboljim timom u Italiji, takav meč se igra sa nožem među zubima. Ovo nije prvi put. Od kada sam došao u klub, stavljam svoje lice, ime, ličnost, ono malo što znam kao trener, ali ne mogu da idem protiv onoga što je duboko u meni i moram da kažem. Ovako ne treba da se igra. Naš defanzivni stav je bio veoma loš u prvom poluvremenu, a u drugom smo videli drugu stranu tima koji je igrao hrabro - rekao je Aleksandar Đorđević, posle poraza od Olimpije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.