SALE ĐORĐEVIĆ APELUJE POSLE TRAGEDIJE NA VRAČARU: Odložite utakmicu Partizan - Real, reagujte na ljudski način

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2023, 16:09

SALE ĐORĐEVIĆ APELUJE POSLE TRAGEDIJE NA VRAČARU: "Odložite utakmicu Partizan - Real, reagujte na ljudski način"

"Kome je do pesme, radosti i navijanja posle ovakve tragedije?"

Bivši selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Saša Đorđević apelovao je da se četrvta utakmica četrvtfinala Evrolige između Partizana i Real Madrida odloži zbog masakra na Vračaru.

- Šok,neverica usled masakra u beogradskoj školi. Saučešce porodicama stradalih.Slava im...Bog dušu da im prosti. Moja Srbijo, moj Beograde ,moji Partizane i Real Madride reagujte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na pravi ljudski način i odložite utakmicu - kome je do pesme, radosti i navijanja posle ovakve tragedije? - napisao je nekadašnji košarkaš i Reala i Partizana.

Sok,neverica usled masakra u beogradskoj skoli-saucesce porodicama stradalih.Slava im-Bog dusu da im prosti🙏🙏Moja Srbijo,moj Beograde ,moji Partizane i Real Madrid-u reagujte na pravi ljudski nacin i odlozite utakmicu-kome je do pesme,radosti i navijanja posle ovakve tragedije?

— Aleksandar Djordjevic (@CoachDjordjevic) May 3, 2023

Kao što znate, u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru 14-godišnji učenik u sredu ujutru je vatrenim oružjem usmrtio osmoro učenika i čuvara škole i ranio još šestoro đaka i nastavnicu.

Duel Partizana i Real Madrida je zakazan za četrvtak od 20:30, a meč će početi minutom ćutanja, a na utakmici neće biti muzike.
Pogledaj vesti o: Saša Đorđević,   Partizan,   Košarka,   Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OGLASIO SE SAŠA ĐORĐEVIĆ POSLE TRAGEDIJE: Pozvao Real i Partizan da reaguju – nikome nije do pesme i navijanja!

Izvor: HotSport.rs, 03.Maj.2023

„Moja Srbijo, moj Beograde, moji Partizane i Real Madride.“ Legenda srpske košarke i bivši selektor naše reprezentacije Aleksandar Saša Đorđević, oglasio se nakon stravičnog masakra u beogradskoj školi, gde je učenik ubio osmoro školskih drugova i čuvara. On je na svom Tviter profilu...

Nastavak na HotSport.rs...

OGLASIO SE ALEKSANDAR ĐORĐEVIĆ: Odložite meč! Kome je ad do pesme, radosti i navijanja

Izvor: Pančevac-online.com, 03.Maj.2023

Proslavljeni košarkaš i trener, Aleksandar Đorđević oglasio se povodom masakra u školi na Vračaru „Vladislav Ribnikar“. Kosta K. (14) oko osam časova ujutro počeo je da puca iz pištolja u đake. Tom prilikom usmrtio je osmoro dece i čuvara. Povodom toga oglasio se sadašnji selektor košarkaške...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Sale Đorđević: Moja Srbijo, moj Beograde, reagujte na ljudski način - odložite utakmicu

Izvor: Radio 021, 03.Maj.2023

Legendarni košarkaš Aleksandar Đorđević oglasio se nakon velike tragedije u Beogradu u kojoj je učenik sedmog razreda, ubio najmanje devetoro ljudi u osnovoj školi.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.