ŠAKOTA PRED OLIMPIJAKOS: Cilj da odigramo bolje i pametnije

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Dec.2019, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠAKOTA PRED OLIMPIJAKOS: Cilj da odigramo bolje i pametnije

Meč se igra u petak od 19 časova u Areni.

Nema odmora za košarkaše Crvene zvezde. Posle jučerašnjeg poraza od CSKA u Moskvi (100:74), već u petak od 19 časova (Štark Arena) u Beograd dolazi Olimpijakos. Crveno-beli imaju učinak od pet pobeda i devet poraza i imaju imperativ trijumfa ukoliko žele da ostanu u trci za prvih osam mesta koje vode u plej-of.

Trener košarkaša Crvene zvezde Dragan Šakota rekao je da njegova ekipa mora da odigra pametno protiv Olimpijakosa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u 15. kolu Evrolige.

- Tim Olimpijakosa je pravljen za velike stvari, igraju samo Evroligu, dovoljno je pogledati roster. Očigledno nisu ispunili očekivanja, ali gledajući potencijal imaju sve što treba. Mogu da dobiju svakoga, što su i pokazali u nekoliko navrata. Sa druge strane, imamo dve utakmice u dva dana i to je problem koji ne može da predvidi kako će ekipe odigrati ovu utakmicu. Naš cilj je da odigramo bolje i pametnije i napredujemo kao tim, što je glavni cilj - rekao Šakota za klupski sajt.

Zvezda u seriji od tri poraza (Baskonija, Zadar i CSKA) i ukoliko ne savlada tim iz Pireja ponoviće niz iz oktobra kada su imali četiri vezana neuspeha (Budućnost, Makabi, Krka i Barselona).

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska odbojkašica Sara Sakradžija.

Slika je zaslužila ☀️

Објава коју дели Sara Sakradzija (@sarasakradzija) дана 1. Сеп 2019. у 11:35 PDT

Објава коју дели Sara Sakradzija (@sarasakradzija) дана 23. Апр 2018. у 2:47 PDT

Објава коју дели Sara Sakradzija (@sarasakradzija) дана 16. Окт 2017. у 5:44 PDT

Na Adi Bojani top .

Објава коју дели Sara Sakradzija (@sarasakradzija) дана 18. Јул 2017. у 9:35 PDT

Објава коју дели Sara Sakradzija (@sarasakradzija) дана 9. Јул 2017. у 11:23 PDT

Објава коју дели Sara Sakradzija (@sarasakradzija) дана 10. Сеп 2016. у 8:18 PDT

Објава коју дели Sara Sakradzija (@sarasakradzija) дана 9. Мај 2016. у 11:17 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.