ŠAKOTA POSLE NOVOG PORAZA: Sikma se zezao sa njima dvojicom koliko su naivni

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2020, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠAKOTA POSLE NOVOG PORAZA: Sikma se zezao sa njima dvojicom koliko su naivni

Otkrio i da je Branko Lazić igrao pod temperaturom.

Šampion Srbije i ABA lige ekipa Crvene zvezde doživela je drugi uzastopni poraz u Evroligi za samo tri dana, a posle Žalgirisa ovaj put je u "Štark areni" slavila berlinska Alba posle produžetka (više pročitajte OVDE). Na konferenciji za medije posle meča trener crveno-belih Dragan Šakota kao čoveka odluke istakao je Luka Sikmu koji se prema >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njegovim rečima "zezao" sa Borišom Simanićem i Džejmsom Gistom na terenu.

Odmah posle utakmice, Šakota je dao svoju analizu.

- Ne bežimo od toga da smo slabo odigrali završnicu utakmice. Treba da budemo zadovoljni sa prvim poluvremenom, kontrolisali smo ritam i rezultat. Primili smo dosta koševa naivno na početku, ali utakmica se odvijala onako kako smo hteli. U drugom poluvremenu smo jednostavno ostali bez igrača i bez energije. Da kritikujem nekoga ko ima manje snage? Kada ulaziš u analizu da li je neko slabije odigrao ili ne. Hoćemo da pitamo Lazića što je danas igrao. Lazić je imao temperaturu, borio se i herojski je odigrao. Šta da kažem (Džejmsu) Gistu ili Boriši (Simaniću)? Ne znam kako se zove, Luk Sikma Ajnštajn? Šta je ono? Čovek se zeza sa njima danas na terenu. Nemamo Sikmu, imamo to što imamo - rekao je strateg tima sa Malog Kalemegdana.

Zatim se osvrnuo i na nezavidnu kadrovsku situaciju.

- Igramo praktično bez četvorke. Boriša je suviše naivan za Sikmu. Gist je silom prilika četvorka. Ostale dve četvorke nisu tu, da ne kažem tri, jer i Perperoglu može to da igra. Ali njega smo zaboravili, on ne postoji. Nije lako, ali ne mogu da tražim više od onoga što mogu da daju. Ove utakmice mogu i drugačije da se izgube - poručio je Šakota.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Šta se sinoć dešavalo u ''Areni'' kad je Štimac OVOLIKO iznerviran?

Izvor: Sportske.net, 18.Jan.2020, 11:19

Nije mogao to da prećuti posle meča...Crvena zvezda je doživela i drugi uzastopni poraz pred svojim navijačima u Evroligi, u razmaku od samo par dana...Posle Žalgirisa, bodove iz ''Štark Arene'' odnela je i berlinska Alba, koja je sinoć slavila posle produžetka...Osim velike, dramatične borbe...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.