ŠAKOTA JE BIVŠI: Zvezda na korak od DOGOVORA sa novim trenerom! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2020, 14:32

ŠAKOTA JE BIVŠI: Zvezda na korak od DOGOVORA sa novim trenerom! (FOTO)

Crveno-bele očekuju velike promene.

Košarkaški klub Crvena zvezda u ozbiljnim je pregovorima oko povratka Dejana Radonjića na mesto trenera. Crnogorac je najtrofejniji trener crveno-belih u istoriji, osvojio je po tri titule prvaka ABA lige, Superlige i Kupa Radivoja Koraća za nešto više od četiri sezone na Malom Kalemegdanu.

- KK Crvena zvezda sve više se fokusira na povratak Dejana Radonjića. Dve strane su neko vreme u kontaktu i postoji optimizam da će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dogovor biti postignut -napisao je italijanski novinar Oracio Kauči.

Serbian side KK Crvena Zvezda is increasingly focused on getting back coach Dejan Radonjic to Belgrade. The two sides have been in touch for a while now and there's optimism that a deal could be reached sooner rather than later, I've been told.

— Orazio Francesco Cauchi (@paxer89) June 2, 2020

Trener Crvene zvezde trenutno je Dragan Šakota, ali se sve više spekuliše da bi mogao da ode zbog zdravstvenih problema.

Dejan Radonjić je po odlasku sa Malog Kalemegdana vodio Bajern iz Minhena. Sa Bavarcima je osvojio dve titule šampiona Nemačke, ali je smenjen zbog slabih rezultata u Evroiligi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.