SAJT UEFA SPROVEO ANKETU: Čitaoci nemaju dilemu ko će pobedili u duelu Genta i Zvezde

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2020, 19:05

SAJT UEFA SPROVEO ANKETU: Čitaoci nemaju dilemu ko će pobedili u duelu Genta i Zvezde

Meč 4. kola Lige Evrope.

Ostalo je manje od sat vremena do početka utakmice u Belgiji, između Genta i Crvene zvezde u 4. kolu Lige Evrope. UEFA je na svom zvaničnom sajtu za taj meč, kao i za sve druge, pokrenula anketu oko toga ko će da pobedi.

U trenutku pisanja ovog teksta, Čak njih 65 odsto se izjasnilo za crveno-bele.

Za trijumf Belgijanaca glasalo je 24 odsto čitalaca, a za nerešen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rezultat 11 odsto. Na sajtu UEFA se međutim ne vidi koliko je čitalaca učestvovalo u anketi.

Zvezda večeras (18.55) na gostovanju Gentu u Belgiji ima meč loptu - pobedom bi obezbedila evropsko proleće, ali trener Dejan Stanković ima velike kadrovske probleme, pa bi i bod bi odličan za srpskog šampiona. Kvota na keca je 2,40, na iks 3,35, a na dvojku 2,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Gent - Zvezda.

Podsetimo, Zvezda je trenutno druga u grupi L sa dve pobede i porazom, dok je Gent poslednji, bez ijednog osvojenog boda. Prvak Srbije bi eventualnim trijumfom u Belgiji mogao da obezbedi i matematički prolaz u šesnaestinu finala, ukoliko u drugom meču grupe Hofenhajm savlada Slovan Liberec.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.