SAGA OKO SAMARDŽIĆA SE NASTAVLJA: Ne zamaram se, fokusiran sam samo na Nemačku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2022, 18:47

SAGA OKO SAMARDŽIĆA SE NASTAVLJA: Ne zamaram se, fokusiran sam samo na Nemačku!

Mladi fudbaler odbija da nastupi za "Orlove".

Iako je mladi fudbaler Lazar Samardžić, prema rečima selektora Dragana Stojkovića Piksija, potvrdio da će igrati za reprezentaciju Srbije, sve su manje šanse da će se to i desiti. Barem, ako je suditi prema rečima i željama fudbalera Udinezea.

Samardžić je u utorak, na društvenim mrežama objavio da još nije doneo odluku da li će igrati za Srbiju ili Nemačku i da je fokusiran sao na obaveze u klubu, da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bi u međuvremenu dao intervju za nemački "Spox" u kom je rekao:

- Nisam se previše time zamarao. Znam da ima upita, ali sam jasno stavio do znanja da sam fokusiran na Nemačku. Još imam vremena da donesem konačnu odluku, za sada razmišljam samo o FS Nemačke. Ponosan sam što igram za nemačku reprezentaciju, ali naravno, ponosan sam i na svoje korene, a pošto je moja porodica iz Srbije, naravno da se osećam i kao Srbin - rekao je Samardžić.

Stojković je na okupljanju poručio da bi Samardžić mogao da dobije poziv na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine, ali Samardžić svojim izjavama "poništava" Piskijeve.

- Naravno da se nadam da ću se naći na Evropskom prvenstvu za mlade naredne godine. Radujem se zbog svakog nastupa za Nemačku. Prošle godine sam razgovarao sa trenerom U21 selekcije Antoniom Di Salvom. Rekao je da mu je teško da me pozove ukoliko ne igram redovno u klubu. Zato sam u početku bio samo sa U20 timom, da bi treneri mogli da prate moj razvoj. Tamo sam bio ubedljiv, pa sam dobio poziv za sledeće okupljanje U21 selekcije gde sam usled povreda dobio priliku - rekao je mladi Samardžić.

BONUS VIDEO: Pogledajte Snežanu Borjan, suprugu Milana Borjana, kako uživa na bazenu

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.