SAGA O IKARDIJEVIMA: Oglasio se Miha, pričao o tom da li bi VOLEO Maura u svom timu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2019, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAGA O IKARDIJEVIMA: Oglasio se Miha, pričao o tom da li bi VOLEO Maura u svom timu (FOTO)

Očekuje se rasplet.

 Saga o bračnom paru Ikardi ne prestaje da puni novinske stupce. Tako se sada oglasio i trener Bolonje Siniša Mihajlović. On je izjavio je da obe strane snose krivicu i da, ukoliko žele, mogu da pronađu kompromis.

Ikardi je izbačen iz tima jer nije pristao na novi ugovor, zahtevajući veliko povećanje plate, kasnije je i optužen da je lažirao povredu, a onda i saopštio kako ga klub ne poštuje i to posle reči trenera "neroazura" Lućana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Spaletija da ga više ne zanima Ikardi.

- Ikardi je bio kapiten i igrač koji stalno daje golove. Inter ima iskusne ljude u klubu poput Marote, Ausilija i Spaletija, klub uvek za cilj mora da ima srećan kraj. Ikardi sjajan fudbaler i da bi ga uvek imao u mom timu", rekao je Mihajlović.

#Bologna boss Sinisa Mihajlovic claims #Inter & Mauro Icardi are both at fault for the ongoing saga between club & player https://t.co/C1QlMcj8CK #FCIM pic.twitter.com/pijqVKOBw6

— footballitalia (@footballitalia) March 1, 2019

Bivši pomoćni trener i fudbaler Intera smatra da rešenje mora da se pronađe.

- Inter ima odličan tim i zna šta treba da radi. Možda bi dobra ideja bila da obe strane naprave korak nazad kako bi situacija bila čistija. To bi bila prava odluka za Inter i Ikardija, nešto mora da se promeni, inače neće biti dobro. Za mene je krivica uvek podeljena, kao kod muža i žene, i zato verujem da situacija može da se reši - zaključio je Mihajlović.

Ikardija je u celoj priči možda najviše pogodilo to što je izgubio kapitensku traku, koja je sada na ruci iskusnog golmana Samira Handanovića.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda prelepa odbojkašica Crvene zvezde Milica Tasić.

Beautiful city 🖤

Објава коју дели TASIĆ MILICA (@milicatasic12) дана 17. Јан 2019. у 6:52 PST

🔞 finally☺️

Објава коју дели TASIĆ MILICA (@milicatasic12) дана 24. Дец 2017. у 11:35 PST

👒

Објава коју дели TASIĆ MILICA (@milicatasic12) дана 16. Јул 2017. у 11:34 PDT

💘💘💘💘

Објава коју дели TI SI MOJ UZOR🔴⚪️🏐✨ (@milica.tasicfp) дана 19. Јан 2019. у 3:40 PST

❤️🔥

Објава коју дели TI SI MOJ UZOR🔴⚪️🏐✨ (@milica.tasicfp) дана 19. Јан 2019. у 3:39 PST

@milicatasic12

Објава коју дели BALKAN WOMAN (@balkan__women) дана 23. Окт 2018. у 12:36 PDT

lepota🤤💓 #milicatasicfp

Објава коју дели TI SI MOJ UZOR🔴⚪️🏐✨ (@milica.tasicfp) дана 20. Сеп 2018. у 4:03 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.